Νίκος Ζουρνής - Αντιγόνη Μπασακάρου live

/
0 Comments
Ο πολιτιστικός σύλλογος Πρέβεζας "Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ" σε συνεργασία με την εταιρεία ηχητικών συστημάτων και φωτισμού Db Sounds παρουσιάζουν:

Νίκος Ζουρνής live για πρώτη φορά στην Πρέβεζα!

Παρασκευή 03 Απριλίου 2015
No Name bar
Έναρξη 23:00
Είσοδος: 4 ευρώ

Μαζί του η Αντιγόνη Μπασακάρου και ο Άλκης Δήμος. 
Την συναυλία θα "ανοίξει" ο δικός μας Γιώργος Ρούγκας παρέα με την Όλγα Καφάσλα.

Σας περιμένουμε όλους για μια βραδία που προμηνύεται εξαιρετική!


Χορηγοί επικοινωνίας: energy 93,4, prisma 95,1, prevezatoday.gr, atpreveza.gr

Ακολουθεί αναλυτικό δελτίο τύπου:

Νίκος Ζουρνής και Αντιγόνη Μπασακάρου live στην Πρέβεζα στο “NO NAME bar” την Παρασκευή 3 Απριλίου

Ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής και η νέα ερμηνεύτρια Αντιγόνη Μπασακάρου ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει.
Μαζί θα παρουσιάσουν τραγούδια από τους τρεις προσωπικούς δίσκους του Νίκου Ζουρνή («Χιλιόμετρα», «Όλα τα χρώματα του Μπλε», «Αρόδου»), αγαπημένες διασκευές, επιλεγμένα παραδοσιακά και ρεμπέτικα, τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλων μεγάλων τραγουδοποιών, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις με ακυκλοφόρητα τραγούδια.
Νίκος Ζουρνής. Ο πρώτος δίσκος με τίτλο «Χιλιόμετρα» κυκλοφόρησε το 2009 σε στίχους του ίδιου, του Μιχάλη Γκανά, ενώ περιείχε και ένα μελοποιημένο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου. Εκτός από τον ίδιο τον τραγουδοποιό, τραγούδια ερμήνευσαν ο Μανώλης Λιδάκης, ο Απόστολος Ρίζος και η Μαρία Λούκα. Ο δεύτερος δίσκος με τίτλο «Όλα τα χρώματα του μπλε» κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012 σε στίχους του Νίκου Ζουρνή, του Μάνου Ελευθερίου, του Διονύση Καψάλη και του Θοδωρή Γκόνη. Συμμετείχε με δύο τραγούδια η Μαρία Λούκα. Ο τρίτος δίσκος με τίτλο «Αρόδου» μόλις κυκλοφόρησε και περιέχει στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Θοδωρή Γκόνη, της Φωτεινής Λαμπρίδη και του Παναγιώτη Κουρκουμέλη. Συμμετέχουν ερμηνευτικά η Λαμπρινή Καρακώστα, η Αντιγόνη Μπασακάρου, η Νίκη Γλυκή και ο Πάνος Παπαϊωάννου.

Αντιγόνη Μπασακάρου. Μια ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, μια φρέσκια φωνή έρχεται να κάνει τη διαφορά με την μοναδική ερμηνεία της σε αγαπημένα τραγούδια από το σύγχρονο έντεχνο ρεπερτόριο, σε λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά που χρωματίζει με το δικό της προσωπικό ύφος. Η Αντιγόνη Μπασακάρου την περίοδο αυτή συγκεντρώνει το υλικό για τον πρώτο προσωπικό δίσκο της που αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά.

Μαζί τους ο ταλαντούχος μουσικός Άλκης Δήμος (ούτι και λαούτο) συμπράττει και συν-διαμορφώνει νότες και τραγούδια.

Την συναυλία θα “ανοίξει” ο Γιώργος Ρούγκας (κιθάρα-φωνή) ο οποίος θα παρουσιάσει κομμάτια από την επερχόμενη δουλειά του παρέα με την Όλγα Καφάσλα (Φλάουτο).


You may also like

Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. Από το Blogger.