ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ live - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΠΡΕΒΕΖΑ

/
0 Comments


ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ live

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΕΝΑΡΞΗ: 22:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 8 ευρώ (ανέργων, πολυτέκνων, τριτέκνων)

                  10 ευρώ (προπώληση)

                  12 ευρώ (στην είσοδο)

Ύστερα από έναν χειμώνα γεμάτο επιτυχίες και αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις, η ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με ένα πρόγραμμα που έχει την υπογραφή του βασικού της συνεργάτη στην επιτυχία, του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη. 

Ο Κήπος των Τεχνών έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί την σπουδαία αυτή καλλιτέχνιδα και το επιτελείο της στην πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού, την Παρασκευή 10 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας. 

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης συναντήθηκαν στη δημιουργία του δίσκου "Καινούριο Φιλί", ένας δίσκος που δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό , με το "Δίκιο μου " να αποτελεί ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν και ακούστηκαν πολύ έως σήμερα. Και η ομότιτλη παράσταση τους χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από τους δημοσιογράφους και το κοινό, το οποίο συμμετείχε με ενθουσιασμό σε ένα πρόγραμμα όπου το παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούριο. Σε ένα πρόγραμμα που άφηνε στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

Την ίδια ακριβώς αίσθηση θα μεταφέρει η Γιώτα Νέγκα στους σταθμούς της περιοδείας της στην Ελλάδα. Μία σπουδαία φωνή που επιμένει να μας συγκινεί όπως παλιά, μια φωνή με «καταγωγή» από τις μεγάλες λαϊκές φωνές του παρελθόντος που δίνει στη συνέχεια το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει, μία φωνή που αναμειγνύει τις λεπτές αποχρώσεις των συναισθημάτων με τις υψηλές ερμηνευτικές απαιτήσεις σε ένα μαγευτικό ηχητικό τοπίο. Η Γιώτα Νέγκα, μαζί με εκλεκτούς μουσικούς, θα ερμηνεύσει τα αγαπημένα τραγούδια από το «Καινούριο Φιλί» αλλά και «μεγάλα» τραγούδια κορυφαίων συνθετών, σε ένα εξωστρεφές, συναρπαστικό, δοκιμασμένο πρόγραμμα.

Παίζουν οι μουσικοί:
Άκης Μουχλιανίτης- πιάνο
Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα
Άγγελος Παπαδάτος - μπάσο
Τάσος Αθανασιάς - ακκορντεόν
Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι και ισπανικό λαούτο
Ήχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης / Γιώργος Κατσιάνος

Artwork: iframe
Ήχος-Φώτα: dB Sounds

Οργάνωση Παραγωγής: Πολιτιστικός Σύλλογος Πρέβεζας “Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ”

Περισσότερες πληροφορίες
W. www.artgardenpreveza.blogspot.gr
W. www.facebook.com/artgardenpreveza
E. artgardenpreveza@gmail.com
Τ. 6940974527

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα Σημεία Προπώλησης
Πρέβεζα
Άρτα
Γιάννενα
Λευκάδα


You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. Από το Blogger.