PRE/POST FEST 5th EDITION

/
0 Comments
PRE/POST FEST 5th EDITION
ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΠΡΕΒΕΖΑ
Το Pre/Post fest γιορτάζει φέτος τα 5 του χρόνια και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εγγυάται μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Η dB Sounds σε συνεργασία με τον Κήπο των Τεχνών διοργανώνουν το μεγαλύτερο εναλλακτικό φεστιβάλ της περιοχής για 5η συνεχή χρονιά με ασυναγώνιστο line up που θα αποζημιώσει και τους πιο απαιτητικούς. Rock N roll, Reggae, Garage Rock, Dub και λοιπές μουσικές από τέσσερις καταπληκτικές μπάντες. 4+ ώρες διασκέδασης σε ένα υπέροχο χώρο δίπλα στη θάλασσα. Εσύ θα λείπεις?


Line Up:
The Bionics
Το εργαλείο των BIONICS είναι ένα μεγάλο μπλέντερ στο οποίο βάζουν ροκ, ποπ και r n`b . Προσθέτουν στη συνέχεια πανκ, trip-hop και ανακατεύουν. Στη μίξη αυτή περιχύνεται μια παραδοσιακή και έξτρα αρωματική τζαμαικάνικη ρέγγε σάλτσα. Στο απολαυστικότατο αποτέλεσμα που προκύπτει είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθεί ακόμα και ο πιο απαιτητικός καλομουσικοφαγάς ακροατής.
More info:
https://www.facebook.com/Thebionicsband


BMW Rockers 57
Όλα άρχισαν το 2007 στη Θεσσαλονίκη όταν ο Ορέστης και ο Άκης αποφάσισαν να φτιάξουν μία μπάντα με όνομα «Bmw Rockers 57». Έχοντας πολύ μεγάλη αγάπη για την rock ‘n roll μουσική θέλησαν να σπάσουν το κατεστημένο της «παραδοσιακής» σκηνής του είδους αυτού, στηριζόμενοι στα δικά τους κομμάτια με ελληνικό στίχο- και όχι αγγλικό.
More info:
https://www.facebook.com/pages/Bmw-Rockers-57/217499588284390


Two Headed Dogs
Η αρχή έγινε πέρυσι στο
River Of Souls Fest όπου και εντυπωσίασαν τους πάντες. Μετά από ένα χρόνο δημιουργικής δουλειάς οι Two Headed Dogs ανεβαίνουν στην σκηνή του Pre/Post να παρουσιάσουν ολοκαίνουργιες συνθέσεις σε stoner-rock-psych rock-garage ύφος.

Hypnotic Nausea
Οι
Hypnotic Nausea είναι μια post rock - stoner μπάντα με ηλεκτρονικά και ατμοσφαιρικά στοιχεία στον ήχο τους. Τον Μάιο του 2014 ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Hypnosis”. Κύριο μέλημά τους είναι να δημιουργήσουν ηχητικά τοπία με τη μουσική τους, η οποία θα λειτουργήσει ως μια κορυφαία επιλογή στην γενική ιδέα της εννοιολογικής τέχνης.
More info:
https://www.facebook.com/pages/Hypnotic-Nausea/568896093209547?sk=timeline&ref=page_internal

Ραντεβού στο Κάστρο...


Προπώληση Εισιτηρίων
Παπαγεωργίου Εκτυπώσεις - Πρέβεζα
21ης Οκτωβρίου 18

Οι Απαράδεκτοι Εστιατόριο - Πρέβεζα
Ανδριανουπόλεως 12


Pre-sale and general info:

W. prepostfest.blogspot.gr
F.
facebook.com/prepostfestival
T. 6940974527
E. info@dbsounds.gr


Διοργάνωση: dB Sounds - "Ο Κήπος των Τεχνών"


You may also like

Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. Από το Blogger.