ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ....ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ...

/
0 Comments
Μια τεράστια Γιορτή...

Η Πρέβεζα πλημμύρισε από μουσικές, πλημμύρισε από κόσμο, πλημμύρισε από ήχους φώτα και χαμογελαστούς ανθρώπους. Όλη η πόλη μια γιορτή...η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Νιώθουμε περήφανοι και ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα. Νιώθουμε την ανάγκη να το επαναλάβουμε του χρόνου γι αυτούς που ευχαριστήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο και που έστω και για λίγο πίστεψαν ότι η Πρέβεζα δεν είναι μια “νεκρή” πόλη. Πολλοί θα το ήθελαν, αρκετοί μας κακολόγησαν, λιγότεροι μας φθόνησαν. Θα το ξανακάνουμε και γι αυτούς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Πρέβεζας και το Λιμενικό Ταμείο για την παραχώρηση των χώρων των εκδηλώσεων και την Π.Ε. Πρέβεζας για την στήριξη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε του χορηγούς επικοινωνίας που επικοινώνησαν και κάλυψαν το γεγονός. Να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά και μη για το γεγονός. Επίσης, να ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση για να καλυφθούν μερικά έξοδά των εκδηλώσεων. Να ευχαριστήσουμε...εμάς που στηρίξαμε οικονομικά την εκδήλωση για καλυφθούν τα έξοδα των εκδηλώσεων. Τέλος να ευχαριστήσουμε τους On, τους Stonehead, τους Growunder, το Σύνολο Κρουστών Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, τον Γιώργο Ρούγκα με τη μπάντα του, τους Μέτοικους, την Bandina του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, τους DJ Χρήστο Παπαρούνη, DJ Κωνσταντίνο Δρίβα, DJ Τόνια, DJ Arsene Lupen, DJ Fabrizio Mr Roots N Culture Lagana, DJ Chico, DJ Rankin Johnny, τον Sadomas, τους Manifesto, τους Sound Leaks, τους The Old Generation, τον Γιώργο Τσούκη με τη μπάντα του, τους Quartetto Branello και τους Στο Κενό....χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε μουσική, δεν θα υπήρχε γιορτή!

1 Πόλη – 2 Μέρες – 4 Stages – 12 Μπάντες – 100+ Καλλιτέχνες

Και του χρόνου με υγεία!

ΥΓ. “Φάγαμε” κλήση για παρκάρισμα στην Πρώην Λαϊκή Αγορά ενώ φορτώναμε τον ηχητικό εξοπλισμό (είχαμε “πεταχτεί” στην Πλατεία Ανδρούτσου να φέρουμε πίσω τις πλαστικές καρέκλες που που είχαμε πάει εκεί. Μόλις επιστρέψαμε μετά από 10 λεπτά είδαμε το ροζ χαρτάκι στο παρμπρίζ από το φορτηγάκι...μάλλον μας παρακολουθούσαν)

ΥΓ.2 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανέκδοτο: Σάββατο 20 Ιουνίου, 23:20 δεχτήκαμε επίσκεψη της αστυνομίας η οποία μας κατάγγειλε ότι δέχεται κλήσεις για παράπονα από κάτοικο της πόλης για ηχορύπανση...Παράπονα για τη μουσική στην Γιορτή της Μουσικής!


Με εκτίμηση,

Η Ομάδα του Κήπου των Τεχνών

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Νίκος Τόλης
F. facebook.com/artgardenpreveza

W. artgardenpreveza.blogspot.gr


You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. Από το Blogger.